ZORG & WELZIJN

Samen werken aan duurzame ontwikkeling van mens en organisatie

Vanuit onze passie werken we elke dag aan de ontwikkeling van zorg- en welzijnsorganisaties en hun medewerkers. Onze ambitie is om de ontwikkel- of veranderopgave écht werkend te krijgen. Dit doen we door:

  • Coachen » medewerkers faciliteren in hun ontwikkeling als mens en professional. Dit brengen we in balans brengen met de ontwikkeling van het vak en de organisatie.

  • Ontwikkelen en opleiden » vanuit onze ervaring en kennis binnen zorg en welzijn trainen van zorgprofessionals, management en bestuur. Wij zien trainen als onderdeel van leren. Inzicht,  kennis en vaardigheden dragen bij aan de verbetering van kwaliteit van zorg- en dienstverlening in uw organisatie.

  • Expertise » kennis van zorg en welzijn vanuit onze ervaring op bestuurlijk, strategisch, tactisch en operationeel niveau. Ook zijn we op de hoogte van actuele ontwikkelingen. Hierdoor kunnen we uw organisatie een stap verder helpen naar een toekomstbestendige organisatie.

  • Programma- en projectbegeleiding » opzetten en begeleiden van  projecten,  passend bij uw opgave, de organisatie en de medewerkers. We sturen op concrete en zichtbare resultaten in de praktijk van uw organisatie.

  • Veranderkunde » vanuit onze passie voor de zorg en onze ervaring met veranderingen helpen we uw organisatie duurzaam te ontwikkelen voor de toekomst. Dit vraagt verandervermogen van medewerkers en uw organisatie.
maatschappelijke-impact-ondernemerschap-advante.jpg

SAMEN EEN STAP VERDER ZETTEN

Maak kennis met ons portfolio

diensten_duurzaamheid-home_Advante.png

Het benutten van potentiele capaciteit en kwaliteit van zorg die duurzaam is en impact maakt.

DUURZAAMHEID ››
innovatie-zorg-wat-doen-we-advante.png

We denken in mogelijkheden met oog op de grote lijn en de zorgpraktijk.

INNOVATIE ››
ondernemerschap-zorg-wat-doen-we-advante.png

Een blik óver grenzen van zorgfuncties, -afdelingen, -locaties en -organisaties om zo ruimte te creëren voor ontwikkeling van mensen en kwaliteit.

ONDERNEMERSCHAP ››

REFERENTIES

Bekijk wat klanten over ons zeggen.

erasmus-mc-referenties-advante.png

Erasmus MC

Hónderden medewerkers bereidden samen met de afdelingen lang de verhuizing van het Erasmus MC voor. Advante-consultant Rianne van Eijsden sprong bij en maakte de verhuizing van dichtbij mee..

lees meer ››
lelie-zorggroep-referenties-advante.png

Lelie zorggroep

Waar cliënt en medewerker samenkomen. Dáár gebeurt het; dát is het hart van een zorgorganisatie. In dat opzicht was de herstructurering in de teams Extramurale Zorg (EMZ) van Lelie zorggroep een hartoperatie..

lees meer ››
woonzorgboerderij-moriahoeve-referenties-advante.png

Woonzorgboerderij Moriahoeve

Lydia van Ravenhorst is bestuurder en oprichter van Woonzorgboerderij Moriahoeve. Moriahoeve biedt kleinschalig wonen, dagactiviteiten en ontmoeting aan mensen met dementie, vanuit een christelijke grondslag..

lees meer ››
Scroll naar boven