ZORG & WELZIJN

Samen werken aan duurzame ontwikkeling van mens en organisatie

Vanuit onze passie werken we aan de ontwikkeling van zorg- en welzijnsorganisaties en hun medewerkers. Onze ambitie is om de ontwikkel- of veranderopgave écht werkend te krijgen. Dit doen we door:

  • Ontwikkelen en opleiden » vanuit onze ervaring en kennis binnen zorg en welzijn trainen we zorgprofessionals, management en bestuur. Verbetering van kwaliteit van zorg- en dienstverlening bereiken we door tijdens het trainen, samen inzichten op te doen, kennis te verbreden en vaardigheden te ontwikkelen.

  • Programma- en projectbegeleiding » opzetten van ontwikkelprogramma's, passend bij uw opgave, de organisatie en de medewerkers. We sturen op concrete en zichtbare resultaten in de praktijk van uw organisatie.

  • Expertise delen » we delen kennis en ervaring van zorg en welzijn op bestuurlijk, strategisch en operationeel niveau. Hierdoor kunnen we organisaties een stap verder helpen.

  • Veranderkunde » vanuit onze passie voor de zorg en onze ervaring met veranderingen helpen we organisaties duurzaam te ontwikkelen voor de toekomst. Dit vraagt verandervermogen van medewerkers en de organisatie.

  • Coachen » medewerkers faciliteren in hun ontwikkeling als mens en professional. Dit brengen we in balans met de ontwikkeling van het vak en de organisatie.
maatschappelijke-impact-ondernemerschap-advante.jpg

SAMEN EEN STAP VERDER ZETTEN

Maak kennis met ons portfolio

diensten_duurzaamheid-home_Advante.png

Het benutten van potentiele capaciteit en kwaliteit van zorg die duurzaam is en impact maakt.

DUURZAAMHEID ››
innovatie-zorg-wat-doen-we-advante.png

We denken in mogelijkheden met oog op de grote lijn en de zorgpraktijk.

INNOVATIE ››
ondernemerschap-zorg-wat-doen-we-advante.png

Een blik óver grenzen van zorgfuncties, -afdelingen, -locaties en -organisaties om zo ruimte te creëren voor ontwikkeling van mensen en kwaliteit.

ONDERNEMERSCHAP ››

REFERENTIES

Bekijk wat klanten over ons zeggen.

Scroll naar boven