ZORG & WELZIJN

Samen werken aan duurzame ontwikkeling van mens en organisatie

Vanuit onze passie werken we aan de ontwikkeling van zorg- en welzijnsorganisaties en hun medewerkers. Onze ambitie is om de ontwikkel- of veranderopgave écht werkend te krijgen. Dit doen we door:

  • Ontwikkelen en opleiden » vanuit onze ervaring en kennis binnen zorg en welzijn trainen we zorgprofessionals, management en bestuur. Verbetering van kwaliteit van zorg- en dienstverlening bereiken we door tijdens het trainen, samen inzichten op te doen, kennis te verbreden en vaardigheden te ontwikkelen.

  • Programma- en projectbegeleiding » opzetten van ontwikkelprogramma's, passend bij uw opgave, de organisatie en de medewerkers. We sturen op concrete en zichtbare resultaten in de praktijk van uw organisatie.

  • Expertise delen » we delen kennis en ervaring van zorg en welzijn op bestuurlijk, strategisch en operationeel niveau. Hierdoor kunnen we organisaties een stap verder helpen.

  • Veranderkunde » vanuit onze passie voor de zorg en onze ervaring met veranderingen helpen we organisaties duurzaam te ontwikkelen voor de toekomst. Dit vraagt verandervermogen van medewerkers en de organisatie.

  • Coachen » medewerkers faciliteren in hun ontwikkeling als mens en professional. Dit brengen we in balans met de ontwikkeling van het vak en de organisatie.
maatschappelijke-impact-ondernemerschap-advante.jpg

SAMEN EEN STAP VERDER ZETTEN

Maak kennis met ons portfolio

diensten_duurzaamheid-home_Advante.png

Het benutten van potentiele capaciteit en kwaliteit van zorg die duurzaam is en impact maakt.

DUURZAAMHEID ››
innovatie-zorg-wat-doen-we-advante.png

We denken in mogelijkheden met oog op de grote lijn en de zorgpraktijk.

INNOVATIE ››
ondernemerschap-zorg-wat-doen-we-advante.png

Een blik óver grenzen van zorgfuncties, -afdelingen, -locaties en -organisaties om zo ruimte te creëren voor ontwikkeling van mensen en kwaliteit.

ONDERNEMERSCHAP ››

REFERENTIES

Bekijk wat klanten over ons zeggen.

erasmus-mc-referenties-advante.png

Erasmus MC

Hónderden medewerkers bereidden samen met de afdelingen lang de verhuizing van het Erasmus MC voor. Advante-consultant Rianne van Eijsden sprong bij en maakte de verhuizing van dichtbij mee..

lees meer ››
lelie-zorggroep-referenties-advante.png

Lelie zorggroep

Waar cliënt en medewerker samenkomen. Dáár gebeurt het; dát is het hart van een zorgorganisatie. In dat opzicht was de herstructurering in de teams Extramurale Zorg (EMZ) van Lelie zorggroep een hartoperatie..

lees meer ››
woonzorgboerderij-moriahoeve-referenties-advante.png

Woonzorgboerderij Moriahoeve

Lydia van Ravenhorst is bestuurder en oprichter van Woonzorgboerderij Moriahoeve. Moriahoeve biedt kleinschalig wonen, dagactiviteiten en ontmoeting aan mensen met dementie, vanuit een christelijke grondslag..

lees meer ››
Scroll naar boven