Vernieuwing In Praktijk

Volle agenda? Maar wel je goede idee werkend willen krijgen? Hoe? Door het volgen van korte VIP-sessies, ondersteund door uitwerkingen in je eigen praktijksituatie.

Na 5 vip-sessies kun je:

Ondernemend je vernieuwende idee verder brengen!

Wat kun je verwachten bij een VIP-SESSIE?

  • Gezamenlijke aftrap: kennismaken met deelnemers en de route. Het avontuur start met het delen van een vakantiefoto waar je iets avontuurlijks of nieuws hebt gedaan.
  • Met deze foto gaan we op naar sessie 1, waarin we in de juiste mindset komen om aan de slag te kunnen met je uitdagingen en vernieuwende ideeën.
  • Hierna bekijken we in sessie 2 welke ideeën er allemaal leven, om vervolgens in sessie 3 een aanpak te bepalen voor het idee.
  • In sessie 4 bekijken we hoe we ondernemerschap in kunnen zetten om de ideeën verder te brengen.
  • In sessie 5 sluiten we met alle medewerkers af. We presenteren de ideeën aan elkaar. Welke ideeën passen het beste bij onze organisaties? Daarna volgt een verrassende afsluiting!

Praktische informatie

Duur: 5 sessies van 2 à 3 uur. Tussendoor zijn er korte praktijkuitwerkingen.
Data: in overleg
Locatie: inspirerende ruimte 
Contact: elise@advante.nl

vip-route-advante.png

REFERENTIES

Bekijk wat klanten over ons zeggen.

Brandweer-Hollands-Midden-referenties-advante.png

Brandweer Hollands Midden

Hoe standaardiseer je als brandweerorganisatie de vakbekwaamheid van een 47 brandweerkazernes tellend korps? Marijn van Eijsden van regio Hollands Midden bedacht het samen met Advante.

Lees meer ››
brandweer-schiphol-referenties-advante.png

Brandweer Schiphol

Is elke brandweerman écht goed genoeg? Ondersteund door Jan Kees en Carin van Advante kwam het beleidsplan vakbekwaamheid tot stand. De titel spreekt boekdelen: ‘Toonaangevend vakmanschap’.

Lees meer ››
veiligheidsregio-zaanstreek-waterland-referenties-advante.png

Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland

Als teamleider Onderhoud & Techniek is Herman Meijer direct verantwoordelijk voor het samenvoegen van al het materieelbeheer en onderhoud van de veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland.

Lees meer ››
Scroll naar boven