VEILIGHEID

Al 20 jaar trotse partner van de Veiligheidsregio's en brandweer

Al 20 jaar zijn we hét adviesbureau van Veiligheidsregio’s en brandweer. Onze ambitie is om uw veranderopgave écht werkend te krijgen. Dit doen we door:

  • Expertise » we kennen de context van het veiligheidsdomein en weten hoe we belangrijke (inhoudelijke) dilemma’s kunnen tackelen zodat het niet alleen bij een mooie ambitie blijft

  • Veranderkunde » onze adviseurs werken iedere dag aan veranderingen. Vanuit die ervaring helpen we om het verandervermogen van organisaties te vergroten 

  • Coachen » naast mooie resultaten tijdens het project, ook medewerkers helpen stappen te zetten in hun ontwikkeling passend bij de veranderopgave 

  • Programma- en projectbegeleiding » opzetten van een samenhangend project/programma, en sturen op concrete en zichtbare resultaten 

  • Ontwikkelen en opleiden » op basis van de ervaringen van de afgelopen jaren hebben we ontwikkelprogramma’s opgezet specifiek voor medewerkers binnen de brandweer. Deze programma’s dragen bij aan zowel persoonlijke als team ontwikkeling.  

  • Programma's VR » bekijk hieronder de animaties over verschillende programma's die wij speciaal voor de Veiligheidsregio's hebben gemaakt. 
4 brandweerprogramma's.jpg

SAMEN EEN STAP VERDER ZETTEN

Maak kennis met ons portfolio

duurzaamheid-veiligheid-wat-doen-we-advante.png

Onze ervaring en inzichten voor duurzame veiligheidsregio's van de toekomst.

DUURZAAMHEID ››
innovatie-veiligheid-wat-doen-we-advante.png

Met onze vernieuwende blik helpen we veiligheidsregio’s om tot waardevolle resultaten te komen.

INNOVATIE ››
ondernemerschap-veiligheid-wat-doen-we-advante.png

Wij denken in mogelijkheden die echt bijdragen aan het vakmanschap van de brandweermedewerker.

ONDERNEMERSCHAP ››

REFERENTIES

Bekijk wat klanten over ons zeggen.

Veiligheidsregio-IJsselland-referenties-advante.png

Veiligheidsregio IJsselland

De centralisatie van het materieelbeheer van elf gemeenten naar één veiligheidsregio heeft nogal wat voeten in de aarde. Advante helpt mee om het materieel, werkkleding en auto’s veilig en efficiënter in bedrijf te houden.

Lees meer ››
brandweer-schiphol-referenties-advante.png

Brandweer Schiphol

Is elke brandweerman écht goed genoeg? Ondersteund door Jan Kees en Carin van Advante kwam het beleidsplan vakbekwaamheid tot stand. De titel spreekt boekdelen: ‘Toonaangevend vakmanschap’.

Lees meer ››
veiligheidsregio-zaanstreek-waterland-referenties-advante.png

Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland

Als teamleider Onderhoud & Techniek is Herman Meijer direct verantwoordelijk voor het samenvoegen van al het materieelbeheer en onderhoud van de veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland.

Lees meer ››
Scroll naar boven