GEMEENTEN

Slim organiseren tussen regels en ruimte om de samenleving optimaal te faciliteren.

Onze ambitie is om gemeenten te ondersteunen bij het toekomstbestendig maken van hun organisatie, zodat deze adequaat in kunnen spelen op veranderingen in de maatschappij. Uitgangspunt hierbij is het écht werkend te krijgen van ontwikkel- en veranderopgaven. Dit doen we door:

  • Programma- en projectbegeleiding » opzetten van een samenhangend project/programma, en sturen op concrete en zichtbare resultaten.

  • Veranderkunde » onze adviseurs werken iedere dag aan veranderingen. Vanuit die ervaring helpen we om het verandervermogen van de medewerkers van organisaties te vergroten. 

  • Expertise » we kennen het gemeentelandschap en weten hoe we belangrijke (inhoudelijke) dilemma’s kunnen tackelen zodat het niet alleen bij een mooie ambitie blijft.

  • Ontwikkelen en opleiden » op basis van de ervaringen van de afgelopen jaren hebben we ontwikkelprogramma’s opgezet specifiek voor medewerkers binnen gemeenten. Deze programma’s dragen bij aan zowel persoonlijke ontwikkeling als aan teamontwikkeling.

  • Coachen » naast mooie resultaten tijdens het project, ook medewerkers helpen stappen te zetten in hun ontwikkeling passend bij de veranderopgave 
maatschappelijke-impact-advante.jpg

SAMEN EEN STAP VERDER ZETTEN

Maak kennis met ons portfolio

duurzaamheid-gemeenten-wat-doen-we-advante.png

Vanuit onze brede kijk op duurzaamheid leveren wij oplossingen (in maatwerk) om gemeenten toekomstbestendig te maken en te houden.

DUURZAAMHEID ››
innovatie-gemeenten-wat-doen-we-advante.png

Advante helpt gemeenten kansen te zien en te benutten om zich zo aan te passen aan de veranderende omgeving.

INNOVATIE ››
ondernemerschap-gemeenten-wat-doen-we-advante.png

Met verschillende invalshoeken helpt Advante gemeenten zich tijdig te vernieuwen in een passend tempo.

ONDERNEMERSCHAP ››

REFERENTIES

Bekijk wat klanten over ons zeggen.

gemeente-papendrecht-ervaringen-advante.jpg

Gemeente Papendrecht

Als gemeente met je externe partners in gesprek gaan om zo ‘van buiten naar binnen’ te werken. Een samenwerking waarin je samen droomt en filosofeert, maar uiteindelijk ook een concrete aanpak ontwikkelt en uitvoert.

Lees meer ››
gemeente-veenendaal-referenties-advante.jpg

Gemeente Veenendaal

De gemeente Veenendaal zag zelf al snel het belang van goede informatievoorziening en stelde zich ten doel om een overzichtelijk en grafisch sterk dashboard te ontwikkelen.

Lees meer ››
Scroll naar boven