Maatschappelijke impact

De huidige ontwikkelingen in de maatschappij zijn veelomvattend en gaan snel. Het betreft veelal grote transformatieopgaven, zeker in het publieke domein:

  • Verschuivingen van landelijke naar regionale verantwoordelijkheden en lokale opgaven voor gemeenten
  • Transformaties van zorginstituten naar zorgondernemingen met vraagstukken op duurzame kwaliteit, (zorg)innovaties en uitvoerbaar en betaalbaar houden van de (lokale) zorg
  • Veiligheid als lokale opgave, die gemeenschappelijk gedragen gaat worden door burgers in samenwerking met (overheids-)organisaties.

Daar bovenop komen de maatschappelijke thema’s als duurzaamheid (energietransitie, mobiliteit, circulaire economie) en verschuivingen in economie en markt. Deze zullen grote impact hebben op burgers en bedrijven. Ook zien we dat technologische ontwikkelingen als robotisering, 3D/4D- printing, gentechnologie, business- en artificial intelligence snel gaan en dat het lang niet altijd duidelijk is wat er de komende jaren mogelijk wordt. Al deze ontwikkelingen zullen ongetwijfeld impact gaan hebben en vragen om verandering.

maatschappelijke-impact-advante.jpg
nesia-huisman-over-ons-advante.jpg

Nesia Huisman ~ Creatief directeur

Bij Advante houden we ons dagelijks bezig met het vormgeven en realiseren van maatschappelijke impact. Wij houden van vraagstukken die direct of indirect de samenleving een stukje mooier of beter maken. Dan kan het nog steeds gaan om organisatie-inrichting, procesoptimalisatie, innovaties of concrete besparingen. Maar de wetenschap dat we aan een groter, maatschappelijk geheel bijdragen, is voor ons betekenisvol. 

Dit betekenis geven maakt dat we persoonlijk betrokken zijn en maatwerk willen leveren. Niet een plan voor in de la; we gaan door totdat concreet en duurzaam resultaat is geleverd. We zijn daarom altijd op zoek naar de essentie om van daaruit samen te komen tot “progressive insights”. Doen wat nodig is om de verandering vorm te geven en te realiseren. Daar waar inzicht ontstaat komt verandering op gang.

We bekijken vraagstukken integraal, vanuit de context en vanuit verschillende perspectieven (ambitie, inhoud, bestuurlijk, organisatorisch, procesmatig en medewerker etc.). De verschillende disciplines die we hiervoor in huis hebben maken dit mogelijk en versterken dit zelfs. Kijk bij Ons team voor de grote diversiteit aan disciplines, achtergronden en ervaringen die dagelijks bij onze klanten actief zijn. 

Wij voegen gericht waarde toe langs drie strategische pijlers: duurzaamheid, innovatie en ondernemerschap.

diensten_duurzaamheid-home_Advante.png

 Duurzaamheid steeds opnieuw uitvinden om positieve impact te hebben op de omgeving

DUURZAAMHEID ››
diensten_ondernemerchap-home_Advante.png

Door buiten de grenzen te kijken willen we het onmogelijke mogelijk maken.

INNOVATIE ››
maatschappelijke-impact-ondernemerschap-advante.jpg

Met daadkracht aan de slag met de kansen die we zien om zo écht resultaat te boeken.

ONDERNEMERSCHAP ››

MAAK KENNIS MET DE SEGMENTEN VAN ADVANTE

We faciliteren verandering, geven inzicht en leveren werkende oplossingen.

website-brandweer.png

VEILIGHEID

Met de daadkracht van de brandweer en de kennis, het inzicht en de reflectie van Advante.

lees meer ››
website-gemeenten.png

GEMEENTEN

Slim organiseren tussen regels en ruimte om de samenleving optimaal te faciliteren.

lees meer ››
website-zorg.png

ZORG

Ondersteuning in het hart van de organisatie met oog voor organisatie én cliënt. 

lees meer ››
Scroll naar boven