Advante viert haar 20-jarig jubileum!

Nieuwe eigenaar Advante

In dit jubileumjaar heeft Kees van Helden na 20 jaar het stokje overgegeven aan Nesia Huisman. Zij zal samen met het team verder bouwen op het fundament.

nieuwsbericht advante 20 jaar - deel 2.png

nieuwsbericht advante 20 jaar 3.png

Start

Het jaar 2000. Een nieuw millennium. De internetzeepbel. De lancering van de USB-stick. Een van de warmste jaren sinds het begin van officiële waarnemingen in 1901. Poetin wordt president van Rusland. De Olympische zomerspelen vinden plaats in Sydney. Advante (toen nog onder de naam A-DéCoM Consulting) is een feit. Het idee achter Advante was om een onderneming te bouwen die voornamelijk organisaties in het publieke domein zou helpen om hun processen en informatievoorziening opnieuw in te richten en continu te verbeteren. Inzichten vanuit projecten, uitgevoerd bij een groot aantal commerciële organisaties, zorgden hierbij voor de transitie van een zakelijke context naar publieke dienstverlening. Projecten mochten naast waardevol vooral ook leuk en leerzaam zijn.

Anders denken en doen - progressive insights

Doorontwikkeling

De afgelopen 20 jaar hebben we als bedrijf, maar ook als team, mooie ontwikkelingen en groei doorgemaakt. Enerverende momenten, die we met elkaar en met onze klanten beleefd hebben, voeren de boventoon. De kracht van het team wordt gevormd door mensgerichtheid, lange termijn relaties, en zeker niet onbelangrijk - anders denken en doen - progressive insights. Ons motto: er kan altijd een oplossing gecreëerd worden.
Lag de nadruk bij de start vooral op proces- en informatievraagstukken, in de loop van de tijd is de focus verschoven naar veranderkundige vraagstukken. Op dit moment krijgen we als team vooral energie als we maatschappelijke impact bereiken. Het fundament hiervoor wordt gevormd door 3 pijlers: duurzaamheid, innovatie en ondernemerschap. Anders gezegd: samen met energie, creativiteit en kansrijkheid werken aan de maatschappelijke beweging naar de toekomst.

Jubileum

Het jaar 2020. Advante viert haar 20-jarig jubileum. Graag kijk ik met collega’s en klanten dankbaar  terug op 20 mooie jaren. Daarbij ben ik trots op de betrokkenheid en motivatie van heel veel toegewijde klanten en enthousiaste collega’s. Met enthousiasme zie ik uit naar nieuwe inspiratie voor toekomstige samenwerking, gericht op vernieuwende en impactvolle projecten. Altijd met ons hogere doel: onze samenleving elke dag een stukje mooier maken voor nu en toekomstige generaties.

logo cirkel.png

Advante bestaat 20 jaar!

Reden genoeg om dit te vieren met een jubileumprogramma – Muziek: de juiste beweging op het juiste moment! Daarom maken we dit jaar ook gebruik van een jubileumlogo. Dit logo is een tijdelijke aanpassing van ons beeldmerk.


Hierin zijn de elementen

20 jaar
muziek
beweging
mensen

vormgegeven om extra aandacht te geven aan ons jubileum.

 

playlist nieuwsbericht 20-1.png

Muziek: de juiste beweging op het juiste moment!

Jubileumprogramma

Muziek is energie, beweging en dat is wat ons drijft. Net als muziek is ons werk veelzijdig. Het heeft iets weg van kunst enerzijds en van wetenschap anderzijds. Kunst omdat hierin elementen zitten als creëren, anders kijken, schoonheid, genieten. Wetenschap omdat het gaat om nieuwe ontdekkingen, patronen, inzichten en het leren van nieuwe dingen. Muziek is voor ons een metafoor voor ons advieswerk. Impact ontstaat wanneer verschillende spelers in harmonie met elkaar de juiste beweging op het juiste moment maken. Zowel voor als achter de schermen.

Het hele jaar door besteden we, middels ons programma Playlist #20jaarAdvante, hier aandacht aan. Elke 20-e van de maand zijn we weer van de partij. Dus houdt onze media in de gaten.

Kees van Helden,

Maestro

Bekijk hier de blog van Bart over muziek en adviseurschap.

Scroll naar boven