Ervaringen

gemeente-papendrecht-referenties-advante.png

Gemeente Papendrecht

Als gemeente met je externe partners in gesprek gaan om zo ‘van buiten naar binnen’ te werken. Een samenwerking waarin je samen droomt en filosofeert, maar uiteindelijk ook een concrete aanpak ontwikkelt en uitvoert. 

Lees meer ››
lelie-zorggroep-referenties-advante.png

Lelie zorggroep

Waar cliënt en medewerker samenkomen. Dáár gebeurt het; dát is het hart van een zorgorganisatie. In dat opzicht was de herstructurering in de teams Extramurale Zorg (EMZ) van Lelie zorggroep een hartoperatie..

Lees meer ››
woonzorgboerderij-moriahoeve-referenties-advante.png

Woonzorgboerderij Moriahoeve

Lydia van Ravenhorst is bestuurder en oprichter van Woonzorgboerderij Moriahoeve. Moriahoeve biedt kleinschalig wonen, dagactiviteiten en ontmoeting aan mensen met dementie, vanuit een christelijke grondslag..

Lees meer ››
erasmus-mc-referenties-advante.png

Erasmus MC

Hónderden medewerkers bereidden samen met de afdelingen lang de verhuizing van het Erasmus MC voor. Advante sprong bij en maakte de verhuizing van dichtbij mee..

Lees meer ››
brandweer-schiphol-referenties-advante.png

Brandweer Schiphol

Is elke brandweerman écht goed genoeg? Ondersteund door Jan Kees en Carin van Advante kwam het beleidsplan vakbekwaamheid tot stand. De titel spreekt boekdelen: ‘Toonaangevend vakmanschap’.

Lees meer ››
veiligheidsregio-zaanstreek-waterland-referenties-advante.png

Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland

Als teamleider Onderhoud & Techniek is Herman Meijer direct verantwoordelijk voor het samenvoegen van al het materieelbeheer en onderhoud van de veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland.

Lees meer ››
gemeente-veenendaal-referenties-advante.png

Gemeente Veenendaal

Hoe houd je als gemeente grip op het sociaal domein? Hoe kun je sturen op kwantitatieve én kwalitatieve aspecten? Uitgangspunt voor de gemeente Veenendaal was een model dat in eigen beheer is ontwikkeld.

Lees meer ››
brandweer-amsterdam-amstelland-referenties-advante.png

Brandweer Amsterdam-Amstelland

Het is voor veel brandweermensen niet helemaal duidelijk wat de rol van de PBW is. Het lijkt een afdeling die vaak bepaalt wat wel en niet mag.

Lees meer ››
stichting-elisabeth-referenties-advante.png

Stichting Elisabeth

Het middelenbeheer van een zorgorganisatie met een breed serviceaanbod veranderen is een complex proces. Toch lukte het Stichting Elisabeth Breda, dankzij de samenwerking met Advante.

Lees meer ››
Brandweer-Hollands-Midden-referenties-advante.png

Brandweer Hollands-Midden

Hoe standaardiseer je als brandweerorganisatie de vakbekwaamheid van een 47 brandweerkazernes tellend korps? Marijn van Eijsden van regio Hollands Midden bedacht het samen met Advante.

Lees meer ››
Veiligheidsregio-Gooi-en-Vechtstreek-referenties-advante.png

Veiligheidsregio Gooi en Vechtstreek

Sinds enkele jaren is visitatie een begrip voor veiligheidsregio’s (VR’s). Mede door Advante zijn we ons gaan realiseren dat visitatie de integrale organisatie van de veiligheidsregio ten goede komt.”

Lees meer ››
Veiligheidsregio-IJsselland-referenties-advante.png

Veiligheidsregio IJsselland

De centralisatie van het materieelbeheer van elf gemeenten naar één veiligheidsregio heeft nogal wat voeten in de aarde. Advante helpt mee om het materieel, werkkleding en auto’s veilig en efficiënter in bedrijf te houden.

Lees meer ››
Veiligheidsregio-Hollands-Midden-referenties-advante.png

Veiligheidsregio Hollands-Midden

Bijna vijftig afzonderlijke korpsen omvormen tot één grote brandweerregio, die goed voorbereid en veerkrachtig is. Zonder een sterke facilitaire organisatie is het onmogelijk.

Lees meer ››
Scroll naar boven