Advante Academy: duurzame Teamontwikkeling

Vitale en zelfverzekerde medewerkers

Een werkgever zijn die goed voor zijn werknemers zorgt is belangrijker dan ooit. Maatschappelijke ontwikkelingen gaan snel en de context waarin de gemeente actief is, verandert daarmee continu. Van een ambtenaar wordt verwacht dat hij verbindt, aanjaagt en netwerken tussen de gemeente, inwoners en bedrijven onderhoudt. 

Daarom is het juist nu belangrijk om te investeren in duurzame ontwikkeling van medewerkers. Je hebt al een goed team, maar je ziet dat een aantal dingen nog mooier kunnen worden en nog beter kunnen werken. Je wilt dat je team vitaal blijft, zich zelfverzekerd voelt en de maatschappelijke ontwikkelingen bijblijft.

Duurzaam bouwen aan ontwikkeling

Hoe je dat bereikt? We hebben zes bouwstenen ontwikkeld met verschillende onderwerpen die langskomen in diverse sessies (zoals communicatie, persoonlijk leiderschap en projectmanagement). Door aan te sluiten bij de praktijk van alledag kunnen de medewerkers de kennis snel wendbaar maken in hun werk. Dit draagt bij aan de duurzame ontwikkeling van zelfverzekerde en vitale medewerkers en de ontwikkeling van de organisatie. 

Tijdens de bouwstenensessie kunnen inwoners, stakeholders of andere relevante personen toegevoegd worden, zodat zij kunnen helpen bij het nadenken over een actueel thema. Op deze manier ontstaat een brede ontwikkeling op de onderwerpen van de bouwstenen. 

Wil jij jouw team helpen om breed en duurzaam te ontwikkelen en meer horen over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. 

aanbod-academy.jpg

‘Je hebt al een goed team, maar je ziet dat een aantal dingen nog mooier kunnen worden en nog beter kunnen werken.‘

Scroll naar boven